WordPress nettisivujen ja WooCommercen ylläpito, optimoinnit ja korjaukset.

Tällä työkalulla voit tehdä hallinnassa olevien sivustojesi Google-näkyvyyden tarkastelulle lähes kaiken mahdollisen mikä on sinun itsesi käsissä. Voit mm. seurata sivustojesi / sivujesi klikkausmääriä, mahdollisia virheitä näkyvyydessä sekä syitä virheille.

Markkinoilla on monia muitakin kolmannen osapuolen palveluita joilla Google-näkyvyyttä ja siihen liittyviä asioita voidaan mitata. On kuitenkin tärkeää muistaa että ne eivät perustu Googlen algoritmiin vaan sen sijaan ne tulkitsevat Googlen aidoille ihmisille näytettäviä tuloksia tulkinnanvaraisesti. Nämä kolmannen osapuolen työkalut joita mekin sivustolla listaamme, eivät siis välttämättä osu aina tarkkuudessa kohdalleen.

Lisäksi valtaosalla kolmannen osapuolen työkaluissa on yksi yhdistävä tekijä: liiketoiminta. Hekin tekevät siis liiketoimintaa ja yleensä yrittävät myydä sinulle toinen toistaan kalliimpia palveluita tai lisäosia. Tämä tosiasia yhdistettynä siihen seikkaan että heillä on ns. oma lehmä ojassa – herää kysymys, että ovatkohan kolmansien osapuolten tulokset aina välttämättä edes puolueetonta ja luotettavaa?

Googlen oman Search Consolen tiedot ovat varmasti faktaa ja pitävät paikkaansa. Lisäksi tämä työkalu on täysin ilmainen.